Spania vrea sa construiasca o fabrica de baterii electrice

Spania apeleaza la fondurile europene pentru a construi o fabrica constructoare de baterii pentru vehiculele electrice, astfel ca autoritatile sunt pe cale sa incheie un parteneriat cu Seat si o companie energetica.

Potrivit oficialilor Seat, constructorul spaniol de automobile ar putea produce primele sale modele electrice la fabrica din Martorell, undeva prin jurul anului 2025. 

Presedintele companiei a declarat ca există s-au purtat discutii cu privire la acest subiect si ca cel mai probabil, in perioada urmatoare va fi facut si anuntul oficial. 

Reyes Maroto, ministrul Industriei, a anuntat ca statul va atrage fondurile europene necesare pentru construirea uninei de baterii si ca urmeaza sa se formeze un parteneriat formeze public-privat intre compania Seat si cel mai mare producator energetic din Spania, Iberdrola. 

Conform declaratiei guvernamentale, toti cei care vor sa se alatura consortiului sunt bineveniti pentru a ajuta statul spaniol sa puna in aplicare planul de a producel baterii pentru vehiculele electrice, la nivel local. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>