Skoda Octavia Sportline vine cu o gama larga de motoare

Primul vehicul de la Skoda care a primit tratamentul Sportline in 2015 a fost modelul Super, inainte ca SUV-urile Kodiaq, Karoq si Enyiaq iV sa primeasca toata actualizarile la nivel vizual. Se pare Octavia este urmatoare pe lista finisarilor Sportline, beneficiind de modificari asemanatoare RS.

Elementele de design negre separa Sportline de nivelurile de finisare mai mici, impreuna cu un spoiler de spate subtil pentru versiunea liftback. Disponibil si ca vagon, Octavia Sportline se deplaseaza pe jante negre de 17 inci, insa clientii pot opta si pentru seturile de 18 inci, respectiv 19 inci, exclusiv acestei versiuni. 

Sportline vine disponibia cu optiuni de propulsie pe benzina, motorina, gaz natural, hibrid usor si hibrid plug-in, iar in functie de specificatiile alese, grupul de propulsie poate fi utilizat cu tractiune fata sau integrala, precum si cu o transmisie manuala cu sase trepte sau cu una automata cu sapte trepte si cu dublu ambreiaj.

Potrivit Motor1.com, cea mai buna veste este legata de introducerea motorului Skoda 2.0 TSI cu 190 de cai putere, disponibil spre sfarsitul ciclului de viata al generatiei anterioare Octavia cand a inlocuit vechiul 1.8 TSI. De asemenea, producatorul de automobile anunta ca este disponibil exclusiv si intr-o combinatie AWD si DSG.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>