Skoda Fabia impresionează prin designul său unic la interior

A patra generație a hatchback-ului subcompact vine cu îmbunătățiri de stil vizibile, însă se inspiră cu o serie de elemente similare cu cele de pe Skoda Scala și Kamiq. Potrivit măsurătorilor, noul model se numără printre cele mai mari vehicule din segment și, ca o actualizare de stil, trapa subcompactă revizuită va avea acum 4.107 milimetri lungime, 1.780 mm lățime și 1.460 mm înălțime. 

Potrivit companiei, interiorul va primi cea mai mare revizie, având în vedere că designul și tehnologia actuală a tabloului de bord Fabia sunt depășite de standardele germanilor de la Volkswagen. Astfel, noul model va fi dotat cu afișaje mult mai mari și mai clare și, totodată, cu cel mai recent sistem de infotainment Skoda, dar și cu funcții de conectivitate, potrivit publicației britanice Autocar.

Elementele multicolore de pe consola centrală, împreună cu deschizătoarele de uși cromate, oferă noii generații un aspect mult mai modern în comparație cu designul vechiului Mk3. De asemenea, producătorul ceh va introduce pe laterala tabloului de bord un ornament decorativ orizontal care va indica denumirea celei de-a patra generații.

Skoda Fabia va fi lansată la începutul lunii viitoare, când va debuta cu un nou stil de caroserie hatchback. Potrivit companiei, se pare că un alt vagon a fost confirmat ca unul dintre ultimele modele cu acoperiș lung din acest segment, însă nu va apărea până la începutul lui 2023. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>