Skoda Fabia 2021 este la fel de mare ca Volkswagen Golf Mk4

Skoda a lansat o galerie completa de imagini cu noul prototip camuflat. In plus, compania ceha dezvaluie o serie de specificatii tehnice care ar putea usura asteptarea clientilor pana la debutul mondial, programat pentru sfarsitul acestui an. 

Noua versiune a beneficiat de imbunatatiri considerabile si este acum mai mare decat modelele Volkswagen Polo, SEAT Ibiza si Audi A1. Cu 4.107 milimetri lungime, 1.780 mm latime si 1.460 mm inaltime, modelul din a patra generatie este cu putin mai scurt decat un Golf Mk4, fiind in acelasi timp mai larga si mai inalta.

Construit pe platforma MQB-A0, noua Skoda Fabia pare sa fie cel mai practic model din segmentul sau. Avand un volum crescut cu 50 de litri in comparatie cu predecesorul sau si inregistrand un total de 380 de litri, versiunea imbunatatita il eclipseaza pe fratele sau VAG, dar si pe rivalii externi Peugeot 208 Opel Corsa, Renault Clio, Ford Fiesta si Dacia Sandero. 

In ciuda dimensiunii ridicate, Skoda spune ca inginerii sai au reusit sa pastreze in mare masura greutatea predecesorului sau datorita noilor suporturi. In plus, se asteapta ca noua Skoda sa devina cea mai aerodinamica masina din clasa sa, coeficientul de rezistenta scazand de la 0,32 la 0,28 cu comutatorul de generatie. Acest lucru se realizeazs partial prin implementarea unui obturator de radiator reglabil activ in admisia inferioara de aer a barei de protectie frontala.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>