Skoda Enyaq iV Sportline, cel mai puternic model al mărcii din Cehia

Noua generație Skoda Enyaq iV Sportline prezintă un design mai aplecat și mai rigid decât cel al versiunii standard. Mai mult decât atât, producătorul auto introduce o serie de modificări de stil care previzualizează viitorul vRS complet. 

Cu un preț de pornire de 46.500 euro, noul Sportline a fost inițial dezvăluit cu un motor de 201 de cai putere, situat pe puntea din spate, oferind o viteză maximă limitată electronic de 159 kilometri pe oră. Modelul vine echipat cu pachetul de baterii de 77kWh Enyaq, capabil de o certificare WLTP de 526 kilometri. 

Mai mult decât atât, producătorul ceh a detaliat noi opțiuni de propulsie: modelul entry-level Enyaq iV Sportline 60 și versiunea ce poartă emblema 80x. Primul vehicul este oferit cu un motor 177 CP, situat pe puntea spate, dar care, cel mai probabil, va avea un preț mai mic decât Sportline 80.  

Cele două motoare ale modelului 80x produc o putere combinată de 313 lb ft și, deși performanța nu a fost pe deplin detaliată, se așteaptă să parcurgă un kilometru în doar 8,5 secunde, relatează Autocar.

În ceea ce privește specificațiile exterioare, Enyaq iV Sportline prezintă detalii extinse ale finisajului de culoare neagră, inclusiv insigna hayonului. În plus, modelul beneficiază de jante marca Vega Anthracite de 20 inci și luminile LED cu matrice standardizate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>