Skoda a atins o productie de doua milioane de SUV-uri

Producatorul ceh de automobile a inregistrat o productie de doua milioane de SUV-uri, Yeti fiind primul astfel de model, construit in 2009 si vandut in peste 684.000 de unitati in 2017. Din suma totala, versiunile Kodiaq, Karoq sau Kamiq reprezinta cu aproximatie 40% din productia globala a companiei, SUV-urile simbolizand evolutia si dinamica portofoliului Skoda. 

Modelul Kamiq a fost produs in Mlada Boleslav si a atins borna de 250.000 de unitati, in timp ce Skoda Kodiaq, care a fost lansat in 2017, a inregistrat pana astazi un total de 593.600 de unitati. Versiunea Karoq nu poate fi omisa, deoarece se poate mandri cu performanta de 454.800 de exemplare vandute. 

Pe langa acestea, compania a fabricat 1.100 de exemplare pentru modelul Enyaq iV, acesta fiind primul SUV electric al companiei, care a avut debutul anul trecut.  

In ceea ce priveste veniturile, Skoda se situeaza pe locul doi in Cehia, generand incasari echivalente cu 5% din produsul intern brut al tarii. Anul 2010 a reprezentat pentru companie o crestere la nivel record, inregistrand 762.000 de autoturisme vandute. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>