Shelby F-250 Super Baja arata ca un camion cu suspensie robusta

Noul Shelby F-250 Super Baja 2021 este varianta mai mare si mai robusta a celui mai recent model lansat, Ford F-150. Producatorul auto mentine insa numarul limitat de productie, construind doar 250 de camioane anul acesta.

Compania pastreaza turbodieselul de 6,7 litri si 475 cai putere, insa  noul model va primi o suspensie imbunatatita, un sistem de ridicare BDS, brate cu raza fata personalizate si un stabilizator de directie dublu. De asemenea, camionul va avea coilovers reglabile Fox 2.5, inclusiv rezervoare de tip piggyback pentru cele din spate. 

Pentru a imbunatatii si mai mult capacitatea off-road a camionului, platforma este dotata cu roti de 18 inci si anvelope BF Goodrich de 37 inci. Camionul prezinta, de asemenea, soua roti de rezerva, avand dimeniuni mai mari, situate pe patul de incarcare. 

In ceea ce priveste designul, Shelby instaleaza o capota noua cu o gura de aerisire functionala la varf. Barele de protectie din fata si spate sunt din otel si acoperite cu pulbere, ofera vehiculului un aspect robust. Camionul dispune de bare cu lumina LED, iar grila frontala capata culoarea caroseriei. La accesul in vehicul, pasagerii se pot bucura de treptele electrice care includ glisoare si lumini. 

La interior, compania scaunele sunt tapitate intr-un model diferit de piele, cu broderii proeminente ale marcii Shelby. In jurul cabinei exista garnituri din otel inoxidabil si din fibra de carbon.

Pretul noului Shelby F-250 Super Baja incepe de la aproximativ 125.000 de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>