Seful de strategie Volkswagen renunta la gigantul auto

Michael Jost, seful de strategie al producatorului german si, totodata, o figura importanta in dezvoltarea planului expansiv de electrificare al grupului, si-a dat demisia pe motiv ca vrea sa se concentreze pe dezvoltarea de barci electrice autonome. 

Acesta s-a alaturat grupului VW acum mai bine de un deceniu, initial ca sef al strategiei de produs Skoda, iar cinci ani mai tarziu, a trecut la marca Volkswagen. Jost a fost promovat ca sef de strategie de grup in 2018, unde s-a implicat puternic in dezvoltarea planurilor de electrificare, inclusiv in dezvoltarea platformei e-MEB si a viitorului Proiect Trinity.

Fostul sef si-a anuntat plecarea pe site-ul sau, sugerand ca timpul in care a fost nevoit sa lucreze la domiciuliu din cauza pandemiei l-a determinat sa aloce mai mult timp familiei sale. Totodata, acesta si-a facut publica intentia de a se orienta spre constructia de „barci inteligente” electrice si autonome, sustinand ca aceasta reprezinta „o pasiune nautica” de care se va bucura alaturi de famile. 

Potrivit informatiilor de pe site-ul sau, Michael Jost se va alatura producator de barci Silent Yachts, o companie austriaca care a incheiat de curand un acord cu grupul Volkswagen, pentru furnizarea de platforme MEB si componente de propulsie electrica.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>