Seful de design anunta ca viitoarea directie de proiectare a Jaguar ca marca de lux exclusiv electrica va fi „socanta”

Potrivit presei britanice, McGovern, noul sef creativ al JLR, se afla in centrul operatiunii de galvanizare a lui Jaguar, in urma planului Reimagine, lansat de directorului executiv Thierry Bolloré, care subliniaza schimbarile drastice pe care Jaguar le va face pana in 2025. 

Va deveni un brand exclusiv electric si, foarte important, nu va produce SUV-uri. Conform Autocar, producatorul va crea o platforma de masini electrice personalizate pentru propria sa utilizare exclusiva. Se pare ca nu va lansa versiunea electric XJ, eliminand aproximativ 300 de milioane de lire sterline cheltuite pentru dezvoltarea acestuia. 

Versiunea LRX a fost primul concept dezvoltat de McGovern in cadrul companiei, dezvaluit ulterior la Salonul Auto de la Detroit in 2008. Acesta a inspirat Range Rover Evoque, care a devenit cea mai de succes masina din istoria firmei. De atunci, McGovern a condus designul modelelor Range Rover Sport, Velar, Discovery Sport si Defender, iar impactul sau asupra urmatoarei generatii de Jaguari va fi esential. 

Vorbind in exclusivitate cu Steve Cropley pentru revista Autocar, McGovern spune ca proiectele Jaguar vor fi „convingatoare si napaditoare”. Acesta a mai adaugat ca noile masini „vor rezona cu clientii la nivel visceral”.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>