Seful Alfa Romeo a vorbit despre planurile de electrificare ale companiei italiene

Constructorul italian de automobile a anuntat ca viitoarele modele electrice  se vor deplasa pe platforma Stellantis, lasand deoparte arhitectura folosita in prezent pe versiunile Giulia si Stelvio.

Jean-Philipe Imparato, noul sef al companiei si fostul conducator de la Peugeot, a oferit o serie de informatii oficiale presei italiene cu privire la viitorul marcii in contextul in care vanzarile de masini noi pe benzina si diesel vor fi interzise incepand cu 2030. 

Pentru Alfa Romeo, electrificarea a devenit unul dintre obiectivele de top in mapa de dezvoltare, astfel ca si-a facut cunoscuta intentia de a introduce noua arhitectura STLA a grupului Stellantis pentru viitoarele sale modele electrificate, renuntand totodata la actuala platforma Giorgio pe care sunt construite Giulia si Stelvio. 

Imparato a explicat jurnalistilor ca vin vremuri in care „daca nu ai modele electrificate, esti mort”, adaugand ca marca italiana se va axa in viitor mai mult pe productia de masini cu emisii zero sau hibrizi cu incarcare la priza. De asemenea, tot in cadrul conferintei, seful de brand a abordat si subiectul potrivit caruia compania a decis sa amane proiectul Tonale cu aproximativ 12 saptamani, dezvaluind ca debutul oficial va avea loc in cursul anului viitor, in timp ce productia de linie ar putea sa inceapa in martie 2022 la centrul din Pomigliano.

Printre altele, seful companiei a dezvaluit cateva detalii despre un alt SUV Alfa Romeo, ceva mai mic decat mult asteptatul Tonale, care se va baza pe platforma lui Jeep Renegate si va primi numele Brennero.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>