Se zvonește că Tesla va lansa prototipul EV de 25.000 de dolari anul acesta

Proiectul Tesla de 25.000 de dolari pentru mașini compacte este un subiect fascinant pentru mulți, motiv pentru care zvonul conform căruia primul prototip a fost deja construit în China ar putea stârni mult interes. Specialiștii de la Motor1.com au informat că una dintre cele mai așteptate mașini electrice de pe piață, dezvoltată de Tesla China, ar fi ajuns deja în stadiul de prototip. 

Zvonul a pornit de la un producător auto local care a postat pe un site chinez de că prototipul de 25.000 de dolari a fost finalizat și că versiunea de probă a fost planificată pentru sfârșitul acestui an. Deși pare a fi o informație neconfirmată de producător, proprietarul site-ului Ray4Tesla, a postat mesajul filtratorului chinez pe Twitter, adăugând că provine dintr-o „sursă destul de fiabilă” care anterior a scos la iveală mai multe scurgeri și care s-au dovedit a fi adevărate. 

Momentan, nu există alte informații despre dezvoltarea acestui model mai puțin obișnuit, despre care se zvonește că ar fi următorul Model 2 sau Model Q. Cu toate acestea, au existat indicii clare că Tesla China dezvoltă un vehicul electric mai mic decât Modelul 3. Potrivit unui raport, Tesla începuse o evaluare timpurie a impactului asupra mediului pentru vehiculul de 25.000 de dolari. 

Publicația chineză a menționat, de asemenea, că prototipul ar putea intra în teste începând cu cea de-a doua jumătate a acestui an. În februarie, Tom Zhu, președintele Tesla China, a anunțat, printre altele, că un nou model electric va fi proiectat, dezvoltat și construit în China la Giga Shanghai și vândut întregii lumi. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>