Rombat va incepe sa furnizeze celule pentru bateriile litiu-ion

Potrivit directorului executiv, Rombat anunta ca va incepe productia de celule pentru bateriile litiu-ion, destinate vehiculelor electrice, incepand cu a doua jumatate a anului. 

Rombat este o extensie a grupului sud-african Metair, care a preluat in 2019 actiuni in valoare de 35% din Prime Motors, investind circa 13.6 milioane de euro in construirea primei uzine constructoare de baterii litiu-ion. 

Compania Prime Motors a declarat anul trecut ca vrea sa incheie mai multe contracte de furnizare a bateriilor cu o parte din constructorii europeni, prin parteneriat cu Rombat Bistrita.

Noul director executiv al companiei Alin Ioanes, a anuntat oficial ca va demara procesul de furnizare incepand cu a doua jumatate a anului, in noua uzina de langa Bucuresti: “S-a lucrat intens in ultimul an pentru a pune in aplicare sistemele de management de sanatate, siguranta mediu, calitate si gestionare a energiei, precum si sistemul de intretinere planificata”. 

Rombat  este lider pe piata romaneasca in constructia de baterii auto inca din perioada anilor ’90, destinand o cota de piata de peste 55%. Alin Ioanes a mai adaugat ca noul proiect, care are la baza furnizarea bateriilor electrice, este o provocare care ii ofera companiei posibilitatea de a evolua la nivel mondial, si, in acelasi timp, sa isi extinda oportunitatile pe piata automobilelor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>