România vrea să cumpere 17 vehicule hibrid cu încărcare la priză

Statul român a lansat o licitație pentru a achiziționa 17 autoturisme plug-in hybrid și două autoutilitare cu o valoare totală estimată la 2.21 milioane de lei, adică 130.000 de lei sau circa 26.000 de euro pe bucată, conform informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice. 

Senatul României se arată interesat de noua tehnologie care i-ar putea ajuta să circule în regim electric. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie 2021, iar în cazul în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, autoritatea contractantă solicită ofertanților respectivi o nouă propunere financiară, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are prețul cel mai scăzut, informează Automarket. 

Prețul ofertat pentru vehiculele plug-in hybrid nu va conține contravaloarea ecotichetului din cadrul „Programului Rabla Plus”, în cuantum de 20.000 lei pentru fiecare unitate, iar contractele de furnizare vor fi încheiate în lei. Achiziționarea vehiculelor se va face în termen de maximum 30 de zile de la înmânarea facturii fiscale și a procesului verbal de predare-primire, prin virament, numai în contul furnizorului deschis la Trezorerie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>