Rolls-Royce Spectre ajunge pe Riviera Franceză pentru testarea suspensiei

Viitorul Rolls-Royce Spectre, primul model cu emisii zero al mărcii, se află în prezent pe Riviera Franceză. Potrivit surselor, mașina va acoperi în teste un total de 625.000 de kilometri. Modelul va debuta în al patrulea trimestru din 2023, însă, până atunci, mașina va trece printr-o procedură de testare riguroasă, timp în care va acoperi un total de 2,6 milioane de kilometri. 

După numeroase teste efectuate pe drumurile de iarnă, Rolls-Royce a adus acum viitorul Spectre pe Riviera Franceză. Aici, inginerii calibrează suspensia, în special sistemul de navigație asistată de satelit. Construit pe arhitectura platformei Luxury, Rolls-Royce Spectre a ajuns la 40% din stadiul de dezvoltare. În același timp, coeficientul aerodinamic Cx a scăzut de la 0,26 la 0,25. 

Producătorul a consolidat platforma cu secțiuni de oțel, ușile măsurând aproape 1,5 metri. Mașina va avea, de asemenea, o arhitectură electrică personalizată, capabilă să proceseze mult mai multe date decât un Rolls standard. Compania nu  a oferit încă detalii despre grupul de propulsie și cel mai probabil că nu o va face până când mașina nu se va afla într-un stadiu de dezvoltare mai avansat.

Mai întâi de toate, Spectre trebuie să finalizeze cei 625.000 de km în teste și apoi să încerce să-și atingă obiectivul de a parcurge cei 2,6 milioane de km. Având în vedere că dezvoltarea mașinii a fost finalizată în proporție de doar 40%, se pot schimba multe până să avem parte de o dezvăluire oficială. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>