Rolls-Royce prezinta o noua colectie personalizata

Una dintre principalele caracteristici ale vehiculelor Rolls-Royce o reprezinta functia de personalizare. Acum, mai mult ca niciodata, cumparatorii pot deveni si mai creativi in alegerea nuantei. Exista mii de optiuni dintre care acestia pot alege, de la detaliile din bord, pana la pielea scaunului si elementele din exterior. 

Rolls-Royce dezvaluie patru modele personalizate, fiecare avand un nou strat de vopsea indrazneata. Rosul aprins, albastrul Paradiso, Olive inchis si Selby Gray sunt primele patru nuante din colectia „Culori de Cullinan” care nu au apucat inca sa fie etalate pe drumurile publice. Alte patru modele marca Cullinani personalizate in nuantele Peacock Blue, Green Bright, Forge Yellow si Plum vor debuta in viitorul apropiat. 

Producatorul a dezvoltat fiecare dintre aceste opt optiuni de culoare la sediul sau din Goodwood, U.K. Potrivit companiei, designerii au creat nuantele anterior, dar nu si-a facut niciodata drum spre publicul larg. Acum, aceste versiuni extinse de vopsea se alatura celor 44.000 de culori deja existente, pe care Rolls-Royce pretinde ca le detine in paleta de lucru. 

Will Vette, managerul de productie din America, a declarat ca vor sa ofere clientilor sansa de de a se inspira din noua colectie, insa nu a oferit detalii cu privire la pretul extra al unei astfel de vopseli, adaugat la pretul de baza de 330.000 dolari. 

Doritorii vor putea sa achizitioneze orice model dintre cele deja existente sau pot colabora cu compania pentru a-si crea propriile nuante. Rolls-Royce si-a inceput productia de masini in 1903, in fabrica din Goodwood, extinzandu-se ulterior cu cele patru sedii din Manchester, Londra, Derby si Crewe. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>