Rolls-Royce dezvăluie a doua dintre cele trei mașini de lux Boat Tail

Producătorul britanic se pregătește pentru lansarea oficială a celui de-al doilea model exclusivist din gama mașinilor de lux Boat Tail, având un preț estimat la 20 de milioane de lire sterline. Primul model din serie a fost dezvăluit în 2021, însă versiunea programată pentru debutul din anul acesta va fi similară în ceea ce privește concepția de ansamblu, însă execuția va fi semnificativ diferită.

Primul model din gama de lux Boat Tail prezintă o configurație a tabloului de bord complet personalizată, în concordanță cu gusturile minimaliste ale proprietarului, un set de tacâmuri la comandă și un frigider special pentru cele mai fine băuturi. Boat Tail își ia numele de la o serie de modele Rolls-Royce comercializate înainte de 1940, cu care împărtășește, de altfel, un design asemănător iahturilor J-Class. 

Conceptul în două uși măsoară 5900 mm și este semnificativ mai lung decât modelul Phantom pe care se bazează. Mai mult decât atât, elementul pliabil convențional a fost înlocuit cu celebrul acoperiș cu baldachin. Sub capotă, versiunea de lux împărtășește același V12 twin-turbo de pe de 6.75 litri care degajă 563 CP, precum și arhitectura de lux din aluminiu care stă la baza tuturor noilor modele Rolls-Royce. 

Alex Innes, șeful diviziei Coachbuild de la Rolls-Royce, a susținut că milionarii din spatele celor trei modele Boat Tail „au apreciat semnele distinctive ale designului Rolls-Royce și ne-au încurajat să trecem dincolo de trăsăturile familiare pe care le vedem astăzi și să proiectăm ceva care să indice viitor”. Se pare că a treia și ultima mașină din serie nu va beneficia de o dezvăluire oficială, în conformitate cu decizia clientului de a rămâne în anonimat. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>