Rimac vrea sa inaugureze centrul din Marea Britanie pana la debutul noului C-Two

Avand sediul în Warwick Enterprise Park, producatorul auto intentioneaza sa angajeze 30 de persoane pana la sfarsitul anului 2021. Cu toate acestea, potrivit Autocar, Rimac a spus ca se poate „extinde semnificativ in anii urmatori” pe masura ce compania isi avanseaza liniile de productie. Biroul de cercetare si dezvoltare va colabora cu sediul din Croația Rimac, permitad firmei sa profite de inginerii britanici, pe care fondatorul si directorul executiv al companiei, Mate Rimac, ii considera printre cei mai buni din lume. 

Totodata, producatorul auto intentioneaza sa termine constructia pana la lansarea celui de-al doilea supercar electric C-Two care va fi livrat in U.K. printr-un nou „centru de experienta” HR Owen de 40 de milioane de lire sterline in Hatfield, Hertfordshire. 

Se asteapta ca supercarul cu emisii zero sa fie una dintre cele mai rapide masini de productie din lume, Rimac sustinand ca C-Two poate realiza un sprint in doar 1,85 secunde. Vehiculul este succesorul primului model electric al lui Rimac, Concept One, capabil sa parcurca un kilometru dintr-un punct de blocare in 2,5 secunde. 

Producatorul croat spera sa aduca noul C_Two in Marea Britanie pana la sfarsitul acestui an, iar pretul acestuia se va invarti in jurul sumei de 2 milioane de lire sterline. 

Articolul precedent

Alpina B8 Gran Coupe a fost dezvaluita inaintea debutului oficial din aceasta seara

Vanzarile Skoda au scazut cu 19,1% la nivel global in 2020, dar Europa se majoreaza

Articolul urmator