Revizia periodica, o operatiune necesara indiferent ca ai masina noua sau una mai veche

Indiferent ca o ai de doi sau trei ani sau o folosesti de cinci sau sase ani, masina ta trebuie verificata cu atentie, mai ales daca o utilizezi frecvent, pe distante mari sau foarte mari.

Verificarea starii de functionare a componentelor mecanice si electronice se va realiza de fiecare data doar de catre profesionistii de la un service mecanica. Procedura de analiza a parametrilor de functionare si de remediere a oricaror probleme intalnite poarta numele de revizie. Revizia nu se face la fel la toate masinile, difera in functie de brand si de marca, de tipul sistemelor masinii.

Doar producatorul poate recomanda cu exactitate periodicitatea efectuarii reviziilor, insa daca suspectezi ca sunt defectiuni poti sa o faci si mai des decat a indicat producatorul. O revizie periodica se va efectua o data la 15.000 km sau 10.000 km, la un an daca masina e folosita mereu pe drumuri mai deosebite. Cand masina este noua trebuie sa respecti doar indicatiile producatorului ca sa nu pierzi garantia.

Alegerea unui service cu experienta pentru efectuarea reviziilor este primul pas spre o operatiune finalizata cu succes si o masina mai sigura la drum lung. Best Tires Shop iti pune la dispozitie servicii de mecanica auto si intretinere adaptate nevoilor tale, pentru toate tipurile de autoturisme. In cazul in care sunt realizate inlocuiri de piese, cele noi vin de la producatori autorizatie si sunt din materiale de calitate, in asa fel incat revizia sa fie una perfecta si masina sa
functioneze ca in prima zi.

In cadrul unei revizii se poate schimba uleiul si filtrul de ulei, se inlocuieste antigelul, lichidul de frana, uleiul de la cutia de viteze manuala. Filtrele de ulei, de aer sau de polen, de carburant se verifica si se inlocuiesc pe rand, cu unele noi, uleiul de motor si cel pentru servodirectie sunt inlocuite la o revizie completa. Se verifica si placutele de frana, capacitatea de franare, sistemul de climatizare, se incarca cu freon sistemul, se curata si se igienizeaza.

Revizia nu se opreste insa doar la aceste evaluari de la interior, de sub capota. Se va efectua si o inspectia vizuala a exteriorului, se vor verifica articulatiile masinii si geometria rotilor, unghiul de fuga, farurile, indicatorii din bord. La Best Tires gasesti cele mai bune preturi la serviciile de acest tip, ai revizii periodice si complete ori de cate ori ai nevoie de ele si stii ca ai masina pe maini bune de fiecare data.

Personalul calificat asigura interventii rapide, eficiente, profesioniste, cu rezultate excelente, pentru majoritatea brandurilor din industria auto. Vei primi sfaturi de intretinere si de utilizare si oferte de pret excelente pentru toate pachetele de servicii accesate. In plus, daca ai nevoie de o programare rapida la un service cu experienta, profesionistii de la Best Tires iti stau la dispozitie. Masina ta nu va mai avea nicio problema de functionare dupa reviziile realizate intr-un service auto cu mecanici autorizati care stiu foarte bine ce au de facut si iau cele mai bune decizii bazate pe experienta lor vasta in domeniu.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>