Renault Mobilize va lansa trei mașini electrice personalizate

Noua marcă dedicată serviciilor de mobilitate și energie va lansa trei noi vehicule cu emisii zero personalizate în următorii ani, menit să creeze un program care să susțină tehologia EV. 

Francezii au lansat Mobilize ca parte a unei strategii de transformare a companiei în „Renaulution”, termen folosit pentru a descrie intențiile producătorului de a oferi soluții de transport electric pentru mediile urbane, precum și dezvoltarea de noi sisteme de încărcare, abonamente și finanțare auto. 

Reprezentanții Renault Mobilize au declarat că intenționează să promoveze o tranziție ecologică prin soluții de mobilitate și energie flexibile și durabile. Astfel, primele trei modele  se vor diferenția de vehiculele standard oferite de Grupul Renault. 

Conceptul EZ1-Prototype a fost previzualizată la începutul acestui an sub forma unui vehicul în două locuri, destinat să fie construit folosind 50% materiale reciclate. Mai mult decât atât, vehiculul ecologic va fi utilizat pentru servicii de partajare a mașinilor urbane și va putea fi reciclat în proporție de 95%. 

Cel de-al doilea vehicul va fi o versiune cu un singur loc, numită Bento, care are o capacitate de încărcare de 1.000 de litri, concepută pentru a furniza servicii de livrare pentru întreprinderile urbane. 

Hippo este al treilea model al mărcii, descris ca un „vehicul utilitar ușor, complet electric”, care va sta deasupra unei platforme modulare. În plus, mașina va dispune de compartimente pentru depozitare cu schimbare rapidă, care îi permit să fie adaptate cu ușurință la diferite utilizări, inclusiv containere frigorifice și compartimente pentru colete, relatează Autocar. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>