R-Dynamic Black își completează gama cu noile Jaguar XE și XF

Ambele modele de la Jaguar sunt disponibile acum în specificații de vârf R-Dynamic Black, oferind clienților elemente de design personalizate, echipamente adăugate și conectivitate îmbunătățită. Totodată, noile modele sunt alimentate de motorul diesel hibrid ușor de 201 CP al mărcii, informează Autocar. 

La exterior, ambele modele vin echipate cu interioare de culoare mai închisă, cu scaune ușoare și pedale metalice strălucitoare. Designul este completat cu un acoperiș panoramic, sticlă fumurie și roți negre de 19 inch cu etriere accentuate în roșu. 

Jaguar XE și XF vin echipate cu sistemul de infotainment Pivi Pro cu Apple CarPlay & Android Auto, beneficiind, de asemenea, de actualizări software over-the-air în viitorul apropiat. Modelul XF de dimensiuni mai mari câștigă un finisaj negru lucios aplicat pe capacele oglinzilor, pragurilor, grilei, învelișului ferestrelor, orificiilor de protecție și ecusoanelor din spate, cu bare de acoperiș negre disponibile pe modelele Sportbrake, iar la interior, se poate distinge printr-un sistem de iluminare îmbunătățit, cu o gamă de 30 de culori diferite. 

XE R-Dynamic Black primește o selecție îmbunătățită de vopsea pentru finisajul exterior, inclusiv Firenze Red, Bluefire, Eiger Grey, Santorini Black și noul Ostuni White. Ambele modele vin, de asemenea, echipate cu tehnologie de ionizare a cabinei pentru a filtra aerul din interiorul mașinii, însă clienții care vor alege modelul XF vor beneficia și de anularea activă a zgomotului rutier.

Sursă foto: carwow.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>