Programul Rabla va continua si in 2021

Ministrul Mediului a anuntat ca programul Rabla va continua si anul acesta, iar bugetul va fi cel putin la fel de mare ca cel din 2020.  Conform reprezentantului guvernamental, Ministerul Mediului cauta solutii si noi resurse pentru a extinde programul si in 2021, iar singurelele detalii cunoscute in acest moment  fac referire la un proiect mai amplu ce se extinde pe urmatorii patru ani.

“Mergem cel putin cu sumele de anul trecut, cel puțin cu bugetul de anul trecut si cu numsrul de autoturisme de anul trecut”, a declarat Tanczos Barna cu privire la felul in care va evolua programului anul acesta. “Trebuie sa venim si in sprijinul autoritatilor locale cu mijloace de transport in comun electrice” a mai adaugat. 

Momentan, nu s-au oficializat alte informatii despre lansarea programului Rabla in 2021 si nu se cunoaste nici numarul disponibil de tichete, insa bonusul acordat pentru achizitionarea unui vehicul electric va ramane in continuare de 45.000 de lei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>