Productia seriei 7 G70 de la BMW ar putea incepe in iulie 2022

O parte dintre prototipurile seriei 7 de la BMW au fost reperate de catre spionii publicatiei Motor1.com, dezvaluind cateva informatii despre viitoarea directie de proiectare pentru urmatoarea generatie Bavaria.

Unul dintre modelele suprinse are un design nemaiintalnit printre versiunile marcii, dotat cu un motor cu ardere V12, despre care se speculeaza ca este destinat seriei 7. Pentru a respecta reglementarile stricte impotriva emisiilor de carbon, producatorul german a decis sa actualizeze motorul, justificand eforturi financiare considerabile.

Nu s-au aflat prea multe cu privire la designul masinii, din cauza faptului ca panourilor caroseriei poarta un strat dublu de camuflaj, putand fi observate doar niturile negre de dimensiuni mici. Spionii au surprins, de asemenea, un prototip al omologului EV din seria 7, care pare sa preia, in mare masura, designul versiunii ICE, insa la fel ca in cazul celorlalte prototipuri, nu s-au putut observa alte detalii despre estetica acestora. 

Camuflajul scoate in evidenta grila despre care se spune ca ar putea fi iluminata ca in cazul vehiculelor din seria 5 si X6. Zvonurile spun ca urmatoarea gama de la BMW va fi dotata cu usi automate care se deschid si se inchid automat, asemanatoare Rolls-Royce, alaturi de un asistent de autostrada despre care nu se stie foarte multe si, cel mai probabil, va avea incorporat un alt sistem de conducere mai avansat semi-autonom. 

Potrivit unui expert BMW, gama de masini seria 7 va fi formata din urmatoarele versiuni: 735d, 740i, 745e si M750e. Se presupune ca familia i7 va avea ca derivate, modelele i740, i750 si i7 M60. Cu exceptia versiunilor RWD 735d si i740, toti ceilalti membri ai familiei vor dispune de sistemul inteligent de tractiune integral numit xDrive. Productia seriei 7 G70 ar putea incepe in iulie 2022, ceea ce ar implica o dezvaluire oficiala, care ar putea avea loc fie la sfarsitul anului 2021, fie la inceputul anului viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>