Producția noului Defender V8 Bond Edition va fi limitată la 300 de unități

Noul Defender V8 Bond Edition a fost produs pentru a marca debutul celui de-al 25-lea film din seria James Bond, „No Time To Die”, însă potrivit producătorului, numai 300 de exemplare vor fi scoase pe piață. Filmul va fi lansat pe marele ecran la finalul lunii septembrie, astfel că cei de la Land Rover au vrut să marcheze momentul cu debutul unei ediții speciale, bazată pe noul Defender V8, disponibil în ambele variante de caroserie 90 și 110.

Designul exterior al noului model a fost inspirat din versiunile Defender care au apărut în ultimele părți ale seriei. Toata linia de producție va beneficia de pachetul Extended Black, care dispune de jantele de 22 de inci finisate în Negru Luna Gloss și etriere vopsite în Albastru Xenon. Mai mult, cu emblema „Defender 007” situată pe spate, cele 300 de exemplare se vor diferenția de restul modelelor din aceeași gamă. Ediția specială are la bază aceleași caracteristici ca modelului standard, fiind oferită cu un motor V8 de 5.0 litri, supraalimentat, care dezvoltă 525 CP și un cuplu de 625 Nm.

Designul interior a fost îmbunătățit cu praguri iluminate, alături de o animație inscripționată special pentru ecranul sistemului Pivi Pro și o grafică unică „007” proiectată de luminile de noaptea. Totodată, la interior, fiecare model va dispune de o gravură laser, alături de logo-ul diviziei SV Bespoke.

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>