Producătorul german pregătește o nouă versiune de performanță a modelului compact Volkswagen Golf

Compania a publicat recent o imagine teaser pe rețelele de socializare care dezvăluie o nouă versiune de performanță a modelului compact Volkswagen Golf. Sursele susțin că prezentarea oficială a noului hot hatch va avea loc în luna februarie. Silueta următoarei generații prezintă un eleron pe spate, ceea ce ne duce cu gândul la o nouă versiune hot hatch a emblematicului model Volkswagen Golf. 

În prezent, producătorul oferă clienților săi mai multe versiuni de performanță ale modelului Volkswagen Golf, printre care cele mai cunoscute sunt Volkswagen GTI și derivatele sale, GTD cu motor diesel și GTE cu propulsie hibrid. Există, de asemenea, GTI Clubsport 45, un model special conceput pentru raliuri, și Volkswagen Golf R cu tracțiune integrală, care  completează gama versiunilor de performanță. 

În timp ce modelul GTI, echipat cu un motor care produce 241 de cai putere, își păstrează locul de cel mai popular model din gamă, Golf R rămâne cel mai puternic dintre toate, cu un propulsor care dezvoltă 315 cai putere. Marca Wolfsburg nu a oferit alte informații despre viitoarea mașină. Așteptarea va fi scurtă, deoarece noul model de performanță Golf va fi dezvăluit luna viitoare.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>