Producătorul german a lansat noi schițe de design cu Volkswagen Amarok

Volkswagen a publicat două schițe de design cu noua generație Amarok. Pick-up-ul va debuta în cursul anului viitor și, potrivit surselor, urmează să fie asamblat în Africa de Sud și Argentina, alături de Ford Ranger, cu care va împărți platforma. Prima generație Amarok a debutat în 2010, iar de atunci modelul a fost comercializat în peste 800.000 de exemplare la nivel global. 

În 2019, cele două firme au convenit asupra unei „alianțe globale”, care va include producția la comun de vehicule comerciale și de mașini electrice. Următoarea generație Amarok va fi primul model lansat ca urmare a inițiativei, fiind descris de Volkswagen drept „un pas strategic major”. 

Producătorul german a dezvăluit alte două imagini concept cu noua generație, făcând aluzie atât la designul exterior, cât și la interior. Compania promite noi funcții de asistență pentru șofer și opțiuni de conectivitate, sisteme de siguranță în plus față de iterația actuală, dar și abilități bune în off-road.

Noul Amarok va fi dezvăluit la începutul lui 2021, urmând să fie comercializat pe piața europeană mai târziu în cursul anului viitor. Cea mai recentă schiță cu noua generație a fost prezentată în cadrul conferinței anuale a Volkswagen Vehicule Comerciale și dezvăluie un design îndrăzneț și un aspect mai agresiv, similar cu cel întâlnit pe modelul Volkswagen Touareg. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>