Producătorul de lux se pregătește pentru lansarea noului SUV Mercedes EQS

Noul SUV electric de dimensiuni mari a fost programat pentru lansarea oficială în cursul anului viitor, însă potrivit spionilor de la Motor1.com, s-ar putea să avem parte de o previzualizare, mai devreme, în următoarele luni. Viitoarea generație a fost surprinsă în teste pe drumurile din Germania, iar versiunea finală pare să ofere mai multă versatilitate autoturismului.

Nu există fotografii cu interiorul cabinei, însă exteriorul descrie, cu siguranță, cel mai mare SUV cu emisii zero de la Mercedes. Odată cu premiera mondială din 2022, producătorul de lux se poate mândri cu un alt obiectiv îndeplinit din agenda procesului de electrificare a gamei de mașini. Potrivit companiei, conceptul SUV Maybach EQS va fi construit în Statele Unite, la uzina Tuscaloosa, împreună cu modelul de dimensiuni mai mici EQE. Cele două vehicule electrice se vor alătura modelelor EQA, EQB și EQC, bazate pe aceeași platformă ICE, folosită și pe SUV-ul complet electric. 

Eforturile producătorului de a electrifica întreaga gamă de produse, în conformitate cu noile reglementări europene privind emisiile de carbon, nu se opresc aici. Punctul culminant atins de Mercedes în planul EV va fi noul Vision EQXX, un concept care vine în 2022 cu promisiunea de a parcurge 1.000 de kilometri între încărcări. Pentru a-și duce la bun sfârșit obiectivele de a oferi o gamă complet electrică până la sfârșitul deceniului, producătorul va suporta cheltuieli de peste 40 de miliarde de euro în dezvoltarea de vehicule electrice cu baterie până în 2030. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>