Producătorul auto lansează un ultim teaser cu viitorul Renault Austral. Debutul oficial va avea loc pe 8 martie 

Producătorul francez dezvăluie un ultim teaser, sub forma unei schițe de design, cu viitorul Renault Austral. Modelul urmează să fie dezvăluit în mai puțin de două săptămâni, debutul oficial fiind programat pe data de 8 martie. Câteva caracteristici de design descriu modelul ca un SUV tipic, cu o grilă frontală supradimensionată, străbătută de o linie cromată în partea de sus. Vehiculul primește un nou logo și faruri LED, cu semnătura luminoasă sub forma literei C. 

Deși noul model Renault Austral pare să împartă mai multe caracteristici de stil cu Megane E-Tech Electric, există diferențe între cele două, iar semnătura luminoasă a noului SUV este una dintre elementele sale distinctive de design. Renault spune că fascia frontală a modelului combină „viabilitatea și sofisticarea” și am putea adăuga, de asemenea, că arată destul de agresiv în această schiță de design.

Înlocuitorul lui Kadjar va împărtăși platforma cu noul Nissan Qashqai pentru Europa, ceea ce înseamnă că SUV-ul francez nu va fi disponibil cu un motor diesel. Odată cu debutul oficial, un motor mild-hybrid de 12 volți (1.3 litri) va fi pus în vânzare, alături de o unitate nouă TCe de 1.2 litri cu tehnologie mild-hybrid de 48 V.  

Sursă: roadscaptain.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>