Producatorul american introduce conceptul Shelby Super Snake Speedster in versiunea fara acoperis

Pentru a sarbatori cea de-a 98-a aniversare a regretatului Carol Shelby, producatorul auto construieste 98 de editii speciale ale Mustangului decapotabil. Puterea vine de la un Coyote V8 supraalimentat de 5.0 litri care, dotat cu un supraalimentator Whipple, produce 825 CP. 

Mustangul este oferit in doua optiuni de transmisie imbunatatite, o versiune manuala si una automata, care ajuta modelul sa faca fata puterii suplimentare. Noul concept vine echipat cu o anvelopa specifica, frane masive cu sase pistoane pe fata si frane cu patru pistoane pe spate pentru a domoli cei 825 CP. 

La fel ca modelul standard, Speedster face un sprint de 98 kmh in doar 3,5 secunde, deplasandu-se pe arcurile personalizate de la Shelby si pe o bara stabilizatoare din spate pentru o manevrare mai eficienta. In plus, fata de aceste caracteristici specifice Super Snake, noul concept dispune de un sistem Tonneau de top care acopera scaunele din spate si care vine, de asemenea, cu o pereche de contraforturi, transformand vehiculul intr-unul foarte rapid, reprezentand o conversie unica in randul Mustangilor. Totodata, noul model vine cu insigne specifice, covorase de podea si placi de prag „Speedster Edition” pentru portiere. 

Pretul unui Shelby Super Snake Speedster porneste de 133.785 de dolari si este de doua ori mai mare decat un Shelby GT500 care se gaseste la 72.900 dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>