Primul exemplar Cadillac Lyriq de pre-serie a fost finalizat

Președintele General Motors, Mark Reuss, a anunțat oficial că primul Cadillac Lyriq de pre-serie a ieșit de pe linia de producție în Spring Hill, Tennessee. Modelul se bazează pe arhitectura Ultium și este așteptat să intre în producția de serie până la sfârșitul primului trimestru din 2022, urmând la livrările să aibă loc în prima jumătate a acestui an. 

Mark Reuss a subliniat că în urmă cu 15 luni, compania a anunțat o investiție de 2 miliarde de dolari pe amplasamentul Spring Hill, legată direct de producția de mașini electrice. Cadillac Lyriq va fi disponibil cu un singur motor electric, capabil de 345 de cai putere și 440 Nm, la care se va adăuga o baterie de 100 kWh pentru început. Cu o singură încărcare, marca americană revendică o autonomie de până la 482 de kilometri. 

„Echipele noastre au lucrat neîncetat la dezvoltarea modelului LYRIQ, ducând lansarea cu nouă luni mai aproape de program. Sunt recunoscător echipelor Spring Hill și Cadillac pentru toată munca depusă. Felicitări pentru această etapă uriașă!”, a declarat oficialul. În septembrie 2021, când s-au deschis rezervările în Statele Unite, iar prima ediție s-a vândut în primele 10 minute.

Sursă: msn.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>