Primul BMW M3 Touring din istorie ar putea debuta în vara acestui an   

Producătorul german a publicat recent un nou videoclip teaser cu primul BMW M3 Touring din istorie. Potrivit unor surse apropiate, break-ul de performanță ar putea debuta chiar în vara lui 2022. Divizia M se pregătește pentru aniversarea a 50 de ani de activitate, motiv pentru care, la insistențele fanilor, producătorul anunță primul M3 Touring, unul dintre cele mai așteptate BMW-uri din epocă. 

Potrivit surselor apropiate companiei, BMW M3 Touring urmează să fie dezvăluit cel mai probabil la începutul acestei veri, ocupând un loc pe lista lungă de modele a producătorului care urmează să-ți facă debutul anul acesta. Noile generații BMW Seria 7 și M4 CSL au fost anunțate în următoarele luni, ceea ce face din 2022 un an plin de surprize pentru fanii BMW. 

În ceea ce privește specificațiile modelului mult așteptat, la fel ca versiunea sedan, M3 Touring vine echipat cu un motor de 3.0 litri, twin-turbo, cu șase cilindri în linie, împreună cu un sistem automat cu opt trepte și tracțiune integrală. În cazul versiunii Competition xDrive, unitatea dezvoltă 510 CP și 650 Nm. Desigur, M3 propune un aspect foarte diferit față de seria 3 standard, cu un design frontal complet schimbat, care oferă un plus de agresivitate bolidului. 

Sursă: bmwblog.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>