Prima ediție Kia EV6 va fi limitată la 1.500 de modele

Producătorul sud-coreean va începe să-și livreze crossover-ul electric EV6 la începutul anului viitor, însă doar 1.500 de exemplare vor fi fabricate, relatează presa americană. Modelul EV6 First Edition este limitat la trei combinații de culori: Urban Yellow și Steel Grey Matte, care vin cu opțiunea de scaune negre, și Glacier care este oferită cu scaune de o nuanță verde închis. Este de specificat faptul că opțiunea exterioară Urban Yellow și scaunele verde închis sunt exclusive pentru prima ediție. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, modelele din prima ediție vin cu display head-up de realitate augmentată (AR), asistență inteligentă la parcare, trapă, roți de 20 inci, un sistem audio Meridian cu 14 difuzoare, motoare duale cu tracțiune integrală și pachetul de baterii de 77,4 kWh. 

Versiunea electrică de dimensiuni reduse va fi echipată cu praguri de ușă iluminate care afișează numele First Edition și o insignă numerotată la interior. De asemenea, cumpărătorii din prima ediție primesc la lege unul dintre cele trei cadouri: un încărcător de acasă, un credit al stației de încărcare publice sau un Apple iWatch. 

Kia EV6 are la bază platforma E-GMP și se mândrește cu o arhitectură electrică de 800 de volți, care acceptă încărcarea rapidă de 400 și 800 de volți DC. Vor fi oferite două dimensiuni de baterii, un pachet de 58,0 kWh și un pachet mai mare de 77,4 kWh, care se estimează că are o autonomie de 482 kmh. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>