Prețurile pentru Toyota Aygo X în România încep de la 14.000 de euro

Noua generație Toyota Aygo X este disponibilă în prezent pentru comandă și în România. Crossover-ul din segmentul A, disponibil cu o singură motorizare pe benzină, se găsește la un preț de pornire de 13.970 de euro. Producătorul japonez a dezvăluit la începutul lunii noiembrie, primele imagini oficiale și informații despre noul Aygo X, modelul de segment A transformat între timp în crossover. Cu alte cuvinte, conceptul Aygo X Prologue a fost dezvăluit în forma sa finală. 

Modelul japonez este acum disponibil pentru rezervare și pe piața din România. Vine echipat cu un singur motor pe benzină de 1.0 litri, care produce 72 de cai putere și un cuplu de 93 Nm. Motorul poate fi cuplat fie la o transmisie manuală cu cinci trepte, fie la una CVT. Dacă este selectată prima opțiune, Toyota Aygo X accelerează 100 km/h în 15,6 secunde, atingând o viteza maximă este de 158 km/h. Cu cea de-a doua, suta de kilometri este atinsă în 15.5 secunde, iar viteza de top ajunge la 151 km/h. 

Pe piața din România, Toyota Aygo X din 2019 vine în patru niveluri de echipare: Active, Dynamic, Exclusive și Limited Edition. Cel mai accesibil model poate fi comandat la prețul 13.970 de euro, însă vorbim despre un Aygo X cu transmisie manuală și nivel de echipare Dynamic. În ceea ce privește specificațiile interioare, modelul oferă o cabină expansivă și confortabilă, cu aspecte funcționale concepute pentru a stimula interacțiunea ușoară între șofer și pasageri.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>