Prețurile pentru Opel Grandland facelift în România încep de la 22.300 de euro

Producătorul de automobile a dezvăluit lista de prețuri pentru Opel Grandland facelift, astfel că în România, SUV-ul poate fi achiziționat cu prețuri începând de la 22.300 de euro cu TVA, fiind disponibil cu două motorizări și trei niveluri de echipare. 

În România, comenzile pentru noul model au fost plasate începând cu 1 septembrie, primele unității urmând să iasă de pe liniile de asamblare în noiembrie, la fabrica din Eisenach, Germania. Opel Grandland facelift este oferit cu o echipare standard care include avertizare de coliziune frontală cu frânare automată de urgență, avertizare la părăsirea benzii de rulare, limitarea de viteză, detectarea pietonilor, precum și recunoașterea semnelor de circulație. 

Designul exterior se distinge prin Opel Vizor, iar la interior, versiunea entry-level pune la dispoziția clienților sistemul Pure Panel cu două ecrane, unul de 7 inci Driver Information Center, și un display digital cu operare Apple CarPlay and Android Auto prin sistemul de infotainment multimedia.  

Clienții pot alege unul dintre cele trei niveluri de echipare, GLX, Business Edition și GS Line, alături de cele două motorizări disponibile: un motor pe benzină de 1.2 litri care dezvoltă 130 de cai putere și care poate fi comandat cu o cutie automată cu 8 trepte sau cu una manuală cu 6 rapoarte. Pentru doritori, modelul echipat cu nivelul GLX și transmisia manuală poate fi achiziționat de la 22.300 de euro. 

În ceea ce privește opțiune de motor diesel de 1.5 litri, puterea rămâne aceeași, însă vine disponibil doar cu transmisie automată la prețul de 27.200 de euro cu nivelul de echiparea Business Edition. 

Mai târziu, producătorul va pune la dispoziția clienților din România și versiunile hibrid plug-in. Șoferii care aleg varianta Grandland Hybrid4 vor avea la dispoziție patru moduri de rulare: Hibrid, Tracțiune integrală, Electric ți Sport cu mențiune că, modul Hibrid se se axează pe optimizarea consumului de combustibil, permițând o autonomie maximă de de până la 65-55 kilometri. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>