Prețurile pentru Kia EV6 în România încep de la 48.000 de euro

Producătorul sud-coreean a anunțat lista de prețuri pentru modelul electric EV6 care, pe piața din România, poate fi achiziționat de la circa 48.000 de euro. Vehiculul poate fi comandat în trei niveluri de de echipare: Air, Earth și GT Line și cel mai ieftin vine cu motor de 170 de cai putere, baterie de 58 kWh și autonomie de 394 de kilometri.

Kia a prezentat noul model electric la începutul primăverii, când a anunțat că EV6 va împărți aceeași arhitectură dedicată Electric-Global Modular Platform, folosită și de Hyundai Ioniq 5. Pentru clienții care vor o autonomie mai mare de 528 kilometri, prețurile pornesc de la 51.994 de euro pentru echiparea de bază Air. 

Pe piața din România, clienții pot beneficia de o reducerea de lansare, oferită de producător, în valoare de 2.000 de euro pentru oricare dintre versiunile comandate. Mai mult, românii pot obține bonusul oferit prin programele Rabla și Rabla Plus. Având în vedere cele două sporuri financiare, prețul promoțional pornește de la 35.278 de euro, cu TVA inclus.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>