Pretul unui Ford Mustang Mach 1 din 2021 incepe de la 52.720 de dolari

Noul model 2021 inlocuieste versiunea Bullitt din gama Mustang si se pozitioneaza deasupra modelelor EcoBoost si GT, insa ramane in continuare sub Shelby. Compania pune la dispozitia cumparatorilor detaliile privind preturile si optiunile noului model. Momentan, Mach 1 este disponibil doar in varianta fastback si vine in doua versiuni, modelul standard, avand un pret de aproximativ 52.720 de dolari, si versiunea superioara Mach 1 Premium care este cu aproximativ 1.600 de dolari mai scumpa, insa aduce suplimentar un volan incalzit si un nou sistem de incalzire al scaunelor. 

Mustangul Mach 1 poate fi achizitionat in sapte culori exterioare: Racing Red, Velocity Blue, Twister Orange, Iconic Silver, Grabber Yellow, Oxford White si Shadow Black, dintre care doar Twister Orange vine la pachet cu un cost suplimentar in valoare de 495 de dolari. 

Mach 1 este alimentat de un motor V8 de 5.0 litri care dezvolta o putere de 480 CP. Clientii pot alege o cutie manuala standard cu sase trepte sau una automata cu 10 trepte pentru 1.595 de dolari in plus. Optiunile exterioare pot fi completate prin alegerea jantelor de 19 inci si a etrierelor de frana rosii la pretul de 495 de dolari. Este de retinut ca un Mach 1 full option ajunge la un pret de aproximativ 59.000 de dolari. 

Mach 1 Premium vine cu cateva detalii cheie. Fata de modelul standard, acesta are in plus doua optiuni: dispune de o noua culoare, numita Fighter Jet Grey, si primeste accente portocalii pe vopseaua neagra.  De asemenea, varianta premium are inclus pachetul Mach 1 Elite de 1.295 dolari, care ofera un sistem de sunet B&O cu 12 difuzoare. Diferentele majore din interiorul modelului Premium se reduc la scaunele Recaro din piele si la sistemul de iluminare ambientala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>