Pretul unui Audi e-tron GT in Romania porneste de la 101.450 de euro

Producatorul auto a lansat lista preturilor pentru versiunea electrica e-tron GT pe piata auto din Romania. Versiunea GT 60 quattro a supercar-ului porneste de la 101.450 de euro si depaseste 475 CP, avand o autonomie maxima de 488 de kilometri.

Recent, compania a publicat o serie de informatii si imagini oficiale despre noul model pur electric e-tron GT, care va fi asamblat in Germania. Supercar-ul vine in doua variante pe piata romaneasca, iar optiunea GT 60 quattro care dezvolta 476 CP, primeste 530 CP in modul Launch Control, si poate face un sprint de 100 km in doar 4.1 secunde. 

In ceea ce priveste designul , noul e-tron GT combina elemente fanteziste si functionale. Cabina incorporeaza, pe langa finisajele de lux, mai multe afisaje digitale pe tabloul de bord in forma unghiulara. Interiorul este echipat cu mai multe optiuni de culoare, dar poate fi oferit si din materiale reciclate. La nivel tehnologic, vehiculul dispune de toate functiile disponibile, prezentand optiuni de top, de la iluminare ambientala, la scaune inalzite si racite cu functii de masaj. 

Cea de-a doua varianta a supercar-ului RS e-tron GT dispune de 598 CP si 830 Nm cuplu, iar cu functia Launch Control activata, versiunea top poate ajunge sa dezvolte o putere de 646 CP. Pretul unui astfel de model porneste de la 140.653 de euro. 

Ambele modele electrice se pot incarca la statiile ultrarapide cu pana la 270 kilovati, iar pentru o incarcare a bateriei de pana la 80%, sunt necesare doar 23 de minute. 

Pe piata automobilelor din Germania, cel mai de temut rival al lui Audi e-tron GT este Porsche Taycan, a carui pret porneste de sub 100.000 de euro, oferind 408 CP si o autonomie de 484 km. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>