Prețul unei Toyota RAV4 Plug-in Hybrid în România începe de la 47.800 de euro

Producătorul japonez a scos la vânzare noua Toyota RAV4 Plug-in Hybrid acum și în România. Modelul ultimă generație vine cu cele două niveluri de echipare, Style și Style Bi-Tone, iar prețul pornește de la 47.800 de euro cu TVA inclus. 

Versiunea plug-in hybrid a modelului RAV4 a fost lansată în noiembrie 2019, având la bază un motor pe benzină de 2.5 litri și două unități electrice, câte una pentru fiecare puncte. Vehiculul dezvoltă o putere totală de 306 CP, suficientă pentru a atinge 100 de km/h în 6.2 secunde. Toyota promite o autonomie până la 75 de kilometri, grupul propulsor fiind completat de o baterie de 18.1 kWh. Dacă este conectat la o priză de de 6.6 kW, vehiculul face o încărcare completă în aproximativ două ore. 

Cea mai accesibilă versiune pornește de la 47.840 de euro, cu TVA inclus, și include, printre printre altele, jante de 19 inci, tapițerie din piele sintetică neagră, faruri LED Bi-beam, senzori de parcare față/spate, display central de 9 inci, cameră video pentru mersul cu spatele, sistem multimedia Toyota Touch 2 și volan îmbrăcat în piele. 

Versiunea standard include, de asemenea, sistemul Pre-impact pentru pietoni și bicicliștilor, sistemul de părăsire al benzii de rulare cu controlul direcției, asistență la frânare, Cruise Control adaptiv, avertizare la frânarea de urgență, sistemul de urmărire a benzii de rulare și o cameră de parcare panoramică.

Sursă: autocar.co.uk 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>