Pretul noului Mercedes-Maybach Clasa S porneste de la 184.900 de dolari

Producatorul auto de lux a dezvaluit noua Maybach S-Class la mijlocul lui noiembrie 2020, iar in prezent, pretul unui astfel de model porneste de la 184.900 de dolari, la care se adauga cei 1.050 de dolari pentru cheltuielile de destinatie si livrare.

Se pare ca sedanul cu design impunator vine cu un adaos de 68.600 de dolari fata de clasa S cu motor V8 din finisajul Luxury Line. Masina de lux este considerata un rival de succes pentru modelele Rolls-Royce Ghost si Bentley Flying Spur cu motor V8, insa noua Maybach S-Class costa cu 11.900 de dolari  mai mult decat modelul V8 din generatia anterioara. 

Totodata, clientii vor beneficia de toate caracteristicile de lux si tehnologia de ultima generatie oferita de Mercedes, iar cei sapte centrimetri suplimentari ai ampatamentului ofera pasagerilor un spatiu suficient pentru a indeplini toate caracteristicile de confort. De asemenea, pasagerii se pot bucura de un sistem standard de divertisment pentru scaunele din spate, cu ecrane duale, avand o tableta detasabila si doua casti fara fir.  

La fel ca in cazul altor masini de lux veritabile, Maybach S-Class include o gama mult mai extinsa de echipamente. Calitatea materialului este de top si interiorul este echipat integral in piele, impreuna cu ornamente din lemn autentic si scaune VIP cu suporturi pentru picioare incorporate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>