Porsche Taycan 4S unic va fi scos la licitatie

Producatorul german a anuntat ca pe langa debutul global al modelului Porsche Taycan Cross Turismo, cea mai recenta varianta electrica din gama sa de vehicule, va dezvalui si doua motociclete electrice. 

Versiunea Taycan 4S este opera unui celebru designer american si urmeaza sa fie pusa la licitatie, suma fiind donata unui ONG din Elvetia, in scopuri caritabile.

In urma cu aproximativ patru decenii, pilotul Herve Poulain a lansat ideea de a transforma modelul BMW 3.0 CSL intr-o versiune imbunatatita, astfel ca prin interventia artistului Alexander Calder, modelul a luat forma primului BMW Art Car in 1975. Tot in cursul aceluiasi an, americanul a participat cu noul concept la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Cu trecerea timpului, un numar de artisti, printre care Frank Stella, Andy Warhol sau Jeff Koons au contribuit la proiectul german. 

In prezent, si cei de la Porsche au creat un creat un Art Car, plecand de la versiunea de baza a spectaculosului Taycan 4S. Grafica a fost conceputa de americanului Richard Phillips si este bazata pe lucrarea „Queen of the Night”. In plus, semnatura designerului se regaseste atat pe ornamentele pragurilor iluminate, cat si pe asfalt, in momentul in care portiera se deschide.

Noul vehicul a avut debutul anul trecut in luna decembrie, iar de atunci a fost expusa in mai multe reprezentante Porsche din Elvetia. Se pare ca la finalul acestei luni, Taycan 4S unic va fi expus la Porsche Center Zug, din Zurich, pregatit sa intre in posesia castigatorului de licitatie, organizata de casa RM Sotheby’s, iar banii obtinuti vor veni in ajutorul artistilor locali afectati de pandemie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>