Porsche va înlocui cele 1000 de exemplare pierdute după scufundarea navei Felicity Ace

Luna trecută, Felicity Ace, o navă de marfă care a plecat pe ruta Germania – SUA, a luat foc în largul Atlanticului, înainte de a se scufunda cu aproximativ 4.000 de mașini ale Grupului Volkswagen. Porsche a anunțat că intenționează să înlocuiască cele peste 1.000 de vehicule pe care le-a pierdut. La rândul său, Lamborghini a declarat că este pregătit să reia producția Aventador pentru a înlocui cele 15 mașini scufundate. 

CEO-ul Porsche, Oliver Blume, a transmis știrea reporterilor în timpul apelului anual al companiei privind rezultatele. Blume a spus că depinde „de noi” să înlocuim vehiculele, ceea ce nu va fi o sarcină ușoară, deoarece marca se confruntă cu probleme semnificative în lanțul de aprovizionare ca și restul industriei auto. Blume a adăugat că Porsche este „obișnuită să lucreze cu provocările în ultimii doi ani. 

Deocamdată, nu se știe exact când vor fi construite mașinile sau când, mai exact, le vor primii clienții care așteaptă. Se știe că Lamborghini a pierdut 15 modele Aventador Ultimae, deși nava de marfă transporta și SUV-uri Urus și supercaruri Huracan. Lamborghini a pierdut 85 de vehicule în urma incidentului. Dealerii Grupului VW au început să notifice clienții afectați luna trecută, estimările sugerând că mașinile pierdute valorau mai mult de 401 milioane de dolari. 

Alte mărci precum Bentley, Audi și Volkswagen au pierdut, de asemenea, vehicule pe navă. Audi a anunțat deja că va construi încă 1.800 de unități pentru a compensa pierderea, în timp ce Bentley intenționează să înlocuiască jumătate din cele 189 de mașini scufundate. Uzina Bentley va înlocui cealaltă jumătate de vehicule dispărute până la sfârșitul acestui an. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>