Porsche Taycan vine cu o viteza mai mare si cu o incarcarea mai rapida

Actualizarile over-the-air reprezinta o modalitate usoara si convenabila de a moderniza tehnologiile din vehiculul oricui. Chiar daca este un proces relativ nou, pionierat in industria auto de Tesla, dar cativa producatori il implementeaza constant in serviciile oferite clientilor. 

Potrivit Motor1.com, in septembrie anul trecut, Porsche a actualizat modelul Taycan, oferind vehiculului electric imbunatatiri in ceea ce priveste dinamica si procesul de incarcare, dar si alte functii contectate. Acum, se pare ca aceleasi actualizari vor fi aplicate modelelor Taycan anterioare produse pentru anul 2020. 

Este de mentionat ca aceasta nu va fi o actualizare cu adevarat over-the-air, deoarece Porsche spune ca modelul are nevoie de optimizari software semnificative, precum si adaptari si calibrari ale componentelor transmisiei. Avand in vedere acest lucru, producatorul va cere proprietarilor Taycan din 2020 sa viziteze un centru Porsche pentru a primi pachetul complet de actualizare gratuit. 

Una dintre cele mai semnificative actualizari este imbunatatirea sistemul de control al sasiului, rezultand un control optimizat la alunecare. Totodata, porducatorul include si functia  Smartlift, astfel ca modelele Taycan echipate cu suspensie pneumatica adaptiva poate fi programata pentru a-si regla automat inaltimea in functie de locatie, pentru a evita deteriorarile pe partile laterale. 

De asemenea, clientii pot beneficia de un sistem de navigatie actualizat si de Apple Podcast cu streaming video pentru oricine isi conecteaza contul la sistemul Taycan. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>