Porsche Taycan 2021 vine în culori personalizate, inspirate din anii 1990

Noua generație Porsche Taycan de anul acesta câștiga o gamă suplimentară, culori clasice de vopsea exterioară și noi opțiuni de conectivitate. Producătorul german introduce noul sistem Paint To Sample, care oferă alte 65 de culori în plus față de cele originale. Un lucru interesant este faptul că firma aduce la viață culorile purtate de modele clasice din anii 1990. Mai mult, clienții care aleg Paint To Sample Premium în schimbul sumei de 7.276 de euro și un timp minim de așteptare de șase luni, pot să trimită nuanța dorită către Porsche pentru un vehicul ultra personalizat. 

„În modurile Normal și Range, motorul electric frontal este aproape complet decuplat și deconectat în domeniul sarcinii parțiale la modelele cu tracțiune integrală. Mai mult, funcția de roată liberă electrică reduce pierderile de tracțiune, iar motoarele sunt pornite din nou în decurs de milisecunde numai atunci când șoferul solicită mai multă putere sau schimbă modelul de conducere”, a explicat producătorul pentru Autocar. 

De asemenea, funcțiile de gestionare termică și încărcare au fost îmbunătățite, producătorul introducând o nouă tehnologie de utilizare a căldurii reziduale de la componentele electrice pentru a optimiza reglarea temperaturii bateriei. Pe lângă acestea, Porsche Communication Management (PCM) de pe Taycan primește integrarea Android Auto și un sistem de control vocal îmbunătățit. 

Sursă foto: porscheontario.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>