Porsche Panamera se pregătește pentru noi actualizări

În vara anului trecut, producătorul a dezvăluit o versiune reîmprospătată a modelului Panamera, echipată cu un motor Turbo S cu 620 cai putere și un cuplu de 820 Nm. Câteva luni mai târziu, în octombrie 2020, producătorul german a dezvăluit versiunea de top a sedanului cu un Turbo S E-Hybrid care dispune de 689 de cai putere. 

Spionii de la Motor1.com au surprins un nou prototip Panamera pe drumurile din Germania, la mai puțin de un an de la debutul versiunii facelift. Nu se știe dacă Porsche va lansa un nou model de gamă, însă cert este că producătorul de lux se pregătește să introducă noi revizuiri pe actualul Panamera. 

La nivel vizual, prototipul spionat este similar cu modelul Panamera 2021, singurele modificări observabile sunt luminile de zi cu LED și secțiunea inferioară reproiectată a barei de protecție. De asemenea, un lucru important este faptul mașina nu pare să folosească farurile de ceață rotunde care au fost introduse pe modelul de anul trecut. 

În partea din spate, singura modificare pare să fie configurarea sistemului de evacuare, lucru care ar putea sugera un posibil model Panamera mai mic. Cu puțin timp în urmă, Oliver Blume, șeful companiei, a declarat că există șanse mari ca modelul alimentat cu combustie să fie reînnoit și vândut alături de modelul electric Taycan. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>