Porsche Macan Facelift adaugă mai multă putere pentru toate modelele din gamă

Se știe că un Porsche Macan îmbunătățit este pe drum, însă producătorul auto nu a oferit prea multe detalii despre noile caracteristici care îl însoțesc. Cel puțin până acum, deoarece specialiștii de la Autocar au ajuns la volanul unui prototip, reușind să dezvăluie multe actualizări, inclusiv mai multă putere pentru toate modelele. 

Modelul actualizat va avea în continuare un turbocompresor de 2.0 litri cu patru cilindri, care va produce acum 261 cai putere și un cuplu de 430 Nm, în loc de cei 248 CP de pe modelul actual. Potrivit celor de la Motor1.com, Macan S primește un motor V6 twin-turbo de 2.9 litri, producând 375 CP și un cuplu de 519 Nm, cu 27 de cai putere în plus față de modelul standard. În cele din urmă, Macan Turbo dispare, însă actualizările GTS permit modelului să-i ia locul. Vehiculul vine echipat cu un motor V6 twin-turbo de 2.9 litri și cu o unitate de control modernizată care rulează 2,3 bari pentru a produce cei 434 CP. 

În plus, modelul GTS îmbunătățit va merge pe o suspensie pneumatică care va scădea înălțimea cu 1 centimetru în modul Sport. Mai mult decât atât, pachet sportiv opțional va adăuga un sistem de vectorizare a cuplului pentru deplasarea puterii laterale între roțile din spate. Există modificări la nivelul designului exterior, astfel că din imaginile dezvăluite de Autocar, se poate observa că fascia din față și difuzorul sunt ușor modificate. Totodată, producătorul auto anunță noi opțiuni de roți și culori. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>