Porsche Engineering vrea sa mareasca echipa din Romania in ciuda pandemiei

Compania Porsche Engineering, cu sediul la Cluj-Napoca, vrea sa-si mareasca echipa locala, in ciuda pandemiei, si sa inregistreze un total de 280 de angajati in cursul acestui an. Subsidiar al constructorului german, centrul de inginerie software spera, de asemenea, ca pana la sfarsitul lui 2021, toati angajatii care lucreaza de acasa sa revina la birouri. 

Potrivit anuntului, director general Porsche Engineering din Romania, Marius Mihailovici, a declarat ca „unul dintre avantajele-cheie ale echipei noastre tinere si cu specializare în tehnologie este ca era deja obianuita sa lucreze offline si online. Experientele noastre anterioare de interactiune online cu alte birouri Porsche Engineering din intreaga lume ne-au ajutat foarte mult in tranzitie”. 

Avand in vedere restrictiile impotriva raspandirii de coronavirus, procesul de recrutare si integrare al Porsche Engineering Romania s-a realizat in intregime online, iar potrivit noilor proiecte desemnate pentru anul acesta, obiectivul companiei este acela de a ajunge la 280 de angajati, specializati in dezvoltare de software. 

Pe langa sediul de la Cluj-Napoca, producatorul german mai detine alte sase centre de inginerie in Europa. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>