Porsche Cayenne Turbo Coupe vine în versiunea de 631 de cai putere

În 2019, producătorul de lux a dezvăluit modelul Cayenne Coupe și, la mai bine de doi ani de la dezvăluirea oficială, versiunea actualizată se pregătește să intre pe piața auto. Potrivit presei internaționale, întreaga familie Cayenne va primi designul final până la sfârșitul lunii viitoare, iar principala noutate va fi un supercar din linia Coupe.

Porsche nu a dezvăluit încă numele noului model, însă se știe că va fi vândut alături de versiunea Turbo de 542 cai putere. Alte informații care circulă în presa internațională descriu vehiculul ca fiind o versiunea mai mică decât Turbo S E-Hybrid de 671 CP, dar mai mare cu 10 centimetri față de Lamborghini Urus. Vorbind despre putere, supercarul primește  89 CP în plus, pentru a livra un total de 631 CP. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, motivul pentru care Porsche va vinde noul derivat strict în versiunea Coupe are legătură cu centrul de greutate ușor inferior al stilului de caroserie. Potrivit inginerului șef al modelului Rico Löscher, mașina va fi cel mai sportiv Cayenne de până acum, fiind echipat cu un pachet aerodinamic activ și ușor, fabricat din fibră de carbon, alături de conducte de aer de dimensiuni mai mari pentru a răci celebrul motor V8 twin-turbo. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>