Porsche Cayenne Coupe Facelift surprins în teste

Se așteaptă ca noul Porsche Cayenne din 2022 să aibă câteva îmbunătățiri la mijlocul ciclului, iar noile fotografii spion confirmă faptul că modelul Coupe va urma exemplul modelelor SUV în ceea ce privește actualizarea elementelor de stil față și spate. Noul Cayenne a fost surprins într-un format SUV mai practic, completat cu ușile din spate. 

Producătorul de lux introduce pe bara de protecție frontală reproiectată o pereche de LED-uri cu lumini de zi, însă o schimbare mai evidentă se poate observa la nivelul farurilor principale care prezintă un design mai subțire și mai unghiular. Grafică modificată pentru stopurile cu LED-uri este, de asemenea, inclusă, iar Porsche ar putea modifica și designul barei de protecție spate, în funcție de nivelul de asamblare. 

Potrivit specialiștilor de la Motor1.com, principala actualizare a viitoarei generații Cayenne Coupe va fi o nouă garnitură de înaltă performanță. Producătorul dorește să scoată pe piață cel mai „sportiv Cayenne de până acum”, astfel că mașina va fi oferită cu cei 631 de cai putere, situându-se între modelul Turbo și Turbo S E-Hybrid. În plus, noua generație va beneficia de configurarea dublă GTS Coupe montată pe centru  odată cu echiparea pachetului sportiv. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>