Porsche 911 Safari surpins intr-un test drive in Europa

Chiar daca Volkswagen nu se poate lauda cu o gama variata de vehicule off-roader, stie  cu siguranta cum sa faca derivate robuste ale modelelor sale obisnuite. De la Skoda’s Scout si VW’s All-Terrain, la Audi’s Allroad si viitorul Porsche Cross Turismo, grupul Volkswagen pune la dispozitia clientilor o multitudine de alte modele pentru cei care nu sunt pasionati de SUV-uri. 

Se astepata ca prototipul 911 Safari, pastrat secret timp de mai multi ani, sa se transforme intr-o masina de prodcutie. Ramane de vazut daca va fi la un nivel regulat de finisare sau o editie speciala limitata, insa pentru clientii dispusi sa investeaca sume considerabile intr-o astfel de versiune sportiva, merita sa fie luata in vizor. 

Vechiculul a fost suprins intr-un test drive, undeva in nordul Europei, iar la o prima vedere, se pare nu prezinta diferente majore care sa-l diferentieze foarte mult de un 911 standard. Cu toate acestea, exista cateva modificari discrete care merita subliniate. Noul model este mai inalt, iar extensiile arcurilor dispun de o vizibilitate mai mare. In plus, Porsche a modificat barele de protectie pentru a imbunatati abordarea si unghiurile de plecare. 

Din fotografii, se poate observa, cu usurinta, ca bara de protectie din fata a fost putin rasa, iar placa de inmatriculare din spate a fost pozitionata mai sus. Se astepta ca vehiculul sa fie dotat cu anvelope groase si jante personalizate din aliaj. 

Avand in vedere ca Porsche a testat prototipuri 911 jacked-up in octombrie 2020, debutul oficial ar putea avea loc mai tarziu, in acest an. Este foarte probabil ca noul Safari sa aiba  motorul cu tractiune integrala standard 4S. Pretul unui astfel de exemplar se ridica la 122.400 de dolari datorita imbunatatirilor extra-off-road.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>