Porsche 911 GTS din 2021 primește noi actualizări

Noul Porsche 911 GTS a sosit și promite o experiență de conducere „concentrată”, cu accent pe agilitate, relatează Autocar. Clasându-se în topul vehiculelor din gama standard 911, GTS este marcat vizual de o serie de indici de stil, în timp ce specificațiile tehnice garantează o performanță sporită. Vehiculul vine echipat cu motorul turbo de 3.0 litri al producătorului care înregistrează o creștere a puterii de la 444 CP în versiunea S la 473 CP. 

Noile actualizări permit coupé-ului GTS să parcurgă un kilometru în doar 3,3 secunde cu o cutie de viteze automată PDK cu opt trepte și cu tracțiune integrală. Todată, producătorul pune la dispoziția clienților și cutia de viteze manuală cu șapte trepte cu tracțiune spate, iar în funcție de micile variații de performanță, 911 Cabriolet poate fi comandat acum cu specificația GTS, la fel ca modelul Targa, deși acesta vine doar cu tracțiune integrală. 

Vehiculul primește un set de suspensii personalizate, derivat de la modelul 911 Turbo, o scădere de 10 mm în înălțimea și sistemul de gestionare a suspensiei active (PASM) Porsche standard. Decorațiunile, roțile, vârful de evacuare și buza spoilerului sunt vopsite în negru, la fel ca farurile cu LED din față și din spate.  

La interior, cabina este îmbrăcată în tapițerie Race-Tex și primește inserții de finisare mată din fibră de carbon. Porsche 911 GTS a fost pus în vânzare la prețul de 127.000 de euro pentru versiunea coupé, 138.000 de euro pentru modelul Cabriolet și 145.000 de euro pentru Targa. Livrările către clienți sunt programate să înceapă mai târziu în această vară. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>