Porsche 911 GT3 Touring vine cu noi modificări de performanță

Comparând din punct de vedere mecanic, actuala generație cu noul Porsche 911 GT3 Touring, ambele dispun de aceleași specificații tehnice. În plus, vehiculul de ultimă generație vine cu o serie de revizuiri cheie destinate șoferilor, printre care se numără și cutia de viteze manuală cu șase trepte. 

Noul modelul 911 GT3 Touring cântărește între 1.418 kg și 1.435 kg și beneficiază de aceleași transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte opțional, la fel ca specificațiile de pe modelul standard. În ceea ce privește designul exterior, aripa din spate a fost îndepărtată și înlocuită cu un articol care se extinde automat.

La interior, cabina se remarcă printr-un finisaj unic din piele pentru scaune, volan, schimbător de viteze, consolă centrală și cotiere, dar și prin elemente contrastante din aluminiu cenușiu. 

Atât prețurile, cât și cifrele de performanță par să coincidă cu cele ale modelului standard GT3. Noul Porsche 911 GT3 Touring are un preț de pornire de 148,72 euro, iar specificațiile tehnice indică o viteză maximă de 320 kmh.

Puterea Touring a fost folosită pentru prima dată pentru o variantă a modelului 911 Carrera RS din 1973, iar versiunile concepute în mod similar ale modelelor 718 Cayman și 718 Boxster au fost puse în vânzare în 2019.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>